Sorgenfrei terapi

Parterapi og sexologisk rådgivning i Aarhus

Seksualitet og parforhold kan i perioder drille og være tunge og svære emner for alle mennesker. De færreste problemer varer ved hele livet, men mens de står på, kan de fylde nærmest alt! I sådan en periode kan det være godt at have nogen at snakke med.

Lea Sorgenfrei

Lea Sorgenfrei

 

Jeg hjælper til dagligt kvinder med smerter i underlivet og ved samleje (såsom vulvodyni, vaginisme, efterfødsels-gener mm.).

Jeg hjælper derudover klienter af alle køn i alle aldre med andre sexologiske udfordringer.

Sidst men ikke mindst rådgiver og hjælper jeg par, der ønsker at forbedre kommunikationen og fremme de varme, kærlige følelser i deres parforhold.

Jeg har klinik i Aarhus.


 

Det starter med erkendelsen

Det svære skridt er ofte at erkende, at der er et problem, som står i vejen for din trivsel og livsglæde. Når du først har indset det, er du allerede rigtigt godt på vej til at få det bedre og leve livet på en mere let og glad måde. Du er på vej mod et liv, hvor problematikken ikke får lov til at fylde så meget længere.

12896401_10154016788409618_1953037759_o.jpg

Sex og parforhold i 20’erne

Jeg brænder særligt meget for at hjælpe unge mennesker og unge par. Jeg er selv sidst i tyverne og ved, at man i disse år kan kæmpe rigtigt meget med både usikkerhed, tvivl, præstationsræs og irriterende, begrænsende “FOMO-tendenser”, som kan gøre én både stresset og forvirret.

I forhold til parforholdet i 20’erne kan det også være en stor og forvirrende mundfuld. Er vi rigtige mon HELT rigtige for hinanden- og hvordan ved man overhovedet, hvornår man har fundet “Den eneste ene”?

Meget af vores “voksen-identitet” skabes i 20’erne og 30’erne, og her kan det være super fedt - og en kæmpe hjælp - at sætte ind med en slags forebyggende parterapi, der kan hjælpe FØR de store kriser kommer. En terapi der er er mere præventiv og forebyggende end den, vores forældre går i efter 20 års ægteskab.

Jeg giver derfor en særlig ungdomsrabat til Jer, der er under 30 år.


Hvorfor terapi?

lea%2Bcitat%2B1.jpg
 
lea%2Bcitat%2B2.jpg
 
lea+citat+3.jpg
 

Skriv mig en besked

… Så ringer jeg dig op

Jeg tilbyder en gratis intro-samtale over telefon, så du kan mærke, om Sorgenfrei Terapi er noget for dig.

Tlf. 41 58 93 04


Hvorfor Sorgenfrei Terapi?